luni, 21 noiembrie 2016

Fursecuri Linzer vegane , fără gluten , lapte , ouă ( cu puține grăsimi , fără zahăr adăugat )





          Ingrediente ( 20 de bucăți ) :

·       180 g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici )
·       30 g de eritrit ( aici )
·       10 g de eritrit cu vanilie
·       4 g de sare himalaya ( aici )
·       Coaja unei lămâi ( 10 g )
·       20 g de zeamă de lămâie
·       20 g de ulei nucă de cocos ( aici )
·       40 g de cremă de cocos ( aici )
·       20 g de apă
·       + 5 g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb , pentru frământare și întindere aluat
·       + 5 g de eritrit pudră , pentru presărare ( aici )
·       160 g de gem de caise fără zahăr ( aici )


Mod de preparare :

Încălzim puțin ingredientele lichide .
Amestecăm ingredientele uscate , apoi le lucrăm împreună cu cele lichide .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă , la temperatura camerei .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină , și-l întindem într-o foaie cu grosimea de 4 mm .
Tăiem cercuri din aluat cu o formă de 6,5 cm și facem o gaură în mijlocul lor cu o formă de 2,5 cm .
Aluatul rămas va fi frământat și tăiat din nou , până se termină .
Vor ieși 20 de bucăți .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :

Se coc 12 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .

Lăsăm să se răcească .

Le umplem cu gem și le presărăm cu eritrit pudră .

Valoarea nutrițională pe bucată :


Valoare energetică : 104,6 kcal
Proteine : 1,5 g
Lipide : 3,2 g
Carbohidrați : 16,9 g

Valoarea nutrițională pe 100 g :


Valoare energetică : 252,6 kcal
Proteine : 3,6 g
Lipide : 7,7 g
Carbohidrați : 40,8 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu