luni, 21 noiembrie 2016
Fursecuri Linzer vegane , fără gluten , lapte , ouă ( cu puține grăsimi , fără zahăr adăugat )
Ingrediente
( 20 de bucăți ) :
·
180
g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici
)
·
30
g de eritrit ( aici
)
·
10
g de eritrit cu vanilie
·
4
g de sare himalaya ( aici
)
·
Coaja
unei lămâi ( 10 g )
·
20
g de zeamă de lămâie
·
20
g de ulei nucă de cocos ( aici
)
·
40
g de cremă de cocos ( aici
)
·
20
g de apă
·
+ 5
g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb , pentru frământare și întindere
aluat
·
+
5 g de eritrit pudră , pentru presărare ( aici
)
·
160
g de gem de caise fără zahăr ( aici
)
Mod de preparare :
Încălzim puțin ingredientele lichide .
Amestecăm ingredientele uscate , apoi le lucrăm împreună cu cele lichide .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă , la temperatura camerei .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină , și-l întindem într-o
foaie cu grosimea de 4 mm .
Tăiem cercuri din aluat cu o formă de 6,5 cm și facem o gaură în mijlocul
lor cu o formă de 2,5 cm .
Aluatul rămas va fi frământat și tăiat din nou , până se termină .
Vor ieși 20 de bucăți .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 12 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Le umplem cu gem și le presărăm cu eritrit pudră .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 104,6 kcal
Proteine : 1,5 g
Lipide : 3,2 g
Carbohidrați : 16,9 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 252,6 kcal
Proteine : 3,6 g
Lipide : 7,7 g
Carbohidrați : 40,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu