vineri, 18 noiembrie 2016

Gustări cu crenvuști ( paleo , fără gluten )






          Ingrediente ( 10 bucăți ) :

·       50 g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici )
·       55 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       2 g de sare himalaya ( aici )
·       2 ouă
·       2 albușuri de ouă
·       30 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       50 g de apă călduță

Mod de preparare :

Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Îl împărțim în 10 bucăți .

Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bambus într-o foaie cu lățimea de 8 cm și de lungimea crenvuștilor .

Ungem jumătate din foaie cu muștar și punem un crenvuști pe ea . Tăiem cealaltă jumătate în fâșii late și acoperim crenvuștiul cu ea .

Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt , le ungem cu gălbenuș și le presărăm cu susan .

Coacere :

Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .

Valoare nutrițională pe 100 g ( doar aluatul ) :

Valoare energetică : 58 de calorii
Proteine : 2,5 g
Lipide : 4,5 g
Carbohidrați : 2 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu