marți, 13 decembrie 2016
Biscuiți sărați cu mac și susan , vegani ( fără gluten , lapte , ouă , soia )
Ingrediente
:
·
140
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
( aici )
·
2
g de sare Himalaya ( aici
)
·
20
g de oțet de mere
·
170
g de apă călduță
·
3
lingurițe de mac măcinat
·
2
lingurițe de susan
Pentru presărare :
·
1
lingură de susan
Mod
de preparare :
Amestecăm ingredientele și frământăm aluatul .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Îl întindem pe o suptafață presărată cu făină , într-o foaie cu grosimea de
3 mm . Presărăm aluatul cu susan .
Tăiem aluatul în dreptunghiuri de 1,5 x 2 cm , sau în forme dorite .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc 22 de minute în
cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Sunt foarte gustoase ! J
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu