marți, 13 decembrie 2016

Biscuiți sărați cu mac și susan , vegani ( fără gluten , lapte , ouă , soia )




          Ingrediente :

·       140 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
·       2 g de sare Himalaya ( aici )
·       20 g de oțet de mere
·       170 g de apă călduță
·       3 lingurițe de mac măcinat
·       2 lingurițe de susan

Pentru presărare :
·       1 lingură de susan


          Mod de preparare :

          Amestecăm ingredientele și frământăm aluatul .

          Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .

Îl întindem pe o suptafață presărată cu făină , într-o foaie cu grosimea de 3 mm . Presărăm aluatul cu susan .

Tăiem aluatul în dreptunghiuri de 1,5 x 2 cm , sau în forme dorite .

Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc 22 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .


Sunt foarte gustoase ! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu