luni, 12 decembrie 2016
Pogăcele Szafi Free cu brânză , fără gluten , din amestec făină pentru pâine albă , pufoasă
Ingrediente
( 36 de bucăți ) :
·
1
ouă
·
125
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
( aici )
·
1
linguriță de sare himalaya ( aici
)
·
15
g de oțet de vin alb / oțet de mere / zeamă de lămâie
·
10
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
100
g de brânză de vaci
·
30
g de apă călduță
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină într-o foaie de
aproximativ 16x16 cm , o crestăm și o tăiem cu formă de pogăcele de 3 cm .
Mi-au ieșit 36 de bucăți .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu ouă .
Se coc 35 de minute în cuptorul perîncălzit la 180 de grade , apoi încă 5
minute la 200 de grade .
Este foarte gustos ! J
Un pogăcel conține 2 g de
carbohidrați și 19 calorii
100 g de pogăcele conțin 35 g
de carbohidrați și 299 de calorii
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu