luni, 12 decembrie 2016

Pogăcele Szafi Free cu brânză , fără gluten , din amestec făină pentru pâine albă , pufoasă





          Ingrediente ( 36 de bucăți ) :

·       1 ouă
·       125 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
·       1 linguriță de sare himalaya ( aici )
·       15 g de oțet de vin alb / oțet de mere / zeamă de lămâie
·       10 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       100 g de brânză de vaci
·       30 g de apă călduță

Mod de preparare :

Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .

Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină într-o foaie de aproximativ 16x16 cm , o crestăm și o tăiem cu formă de pogăcele de 3 cm .
Mi-au ieșit 36 de bucăți .

Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu ouă .

Se coc 35 de minute în cuptorul perîncălzit la 180 de grade , apoi încă 5 minute la 200 de grade .

Este foarte gustos ! J


Un pogăcel conține 2 g de carbohidrați și 19 calorii


100 g de pogăcele conțin 35 g de carbohidrați și 299 de calorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu