miercuri, 14 decembrie 2016

Bomboane de pom cu jeleu ( paleo , fără gluten , lapte , zahăr adăugat )





          Rețetă :

Fierbem 2 dl de ceai de fructe , adăugăm îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici ) și zeamă de lămâie .
Topim în ea 15 g de gealtină , o turnăm în forme pentru gheață și le punem în frigider .
O putem prepara și cu zeamă de portocale .
Lăsăm o noapte în frigider .

În ziua următoare topim ciocolată de menaj fără zahăr în ulei de nucă de cocos VCO ( aici ) .
Lăsăm ca toppingul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei .

Glazurăm pătrățelele de gelatină cu topping de ciocolată , le așezăm pe o foaie cerată și le punem în frigider până se întăresc .
Mi-au ieșit 20 de bucăți .


Din cauza gelatinei , bomboanele trebuiesc ținute în frigider .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu