miercuri, 14 decembrie 2016
Bomboane de pom cu jeleu ( paleo , fără gluten , lapte , zahăr adăugat )
Rețetă
:
Fierbem 2 dl de ceai de fructe , adăugăm îndulcitor de patru ori mai dulce
( aici
) și zeamă de lămâie .
Topim în ea 15 g de gealtină , o turnăm în forme pentru gheață și le punem
în frigider .
O putem prepara și cu zeamă de portocale .
Lăsăm o noapte în frigider .
În ziua următoare topim ciocolată de menaj fără zahăr în ulei de nucă de
cocos VCO ( aici
) .
Lăsăm ca toppingul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei .
Glazurăm pătrățelele de gelatină cu topping de ciocolată , le așezăm pe o
foaie cerată și le punem în frigider până se întăresc .
Mi-au ieșit 20 de bucăți .
Din cauza gelatinei , bomboanele trebuiesc ținute în frigider .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu