joi, 15 decembrie 2016
Brioșe sărate cu zucchini ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , ulei )
Am preparat brioșe cu cașcaval și chimen , dar rețeta poate
fi schimbată . Este gustoasă cu orice legume ( ex. mazăre , broccoli) ,
cu semințe , iar cei care nu sunt vegani , pot
folosi șuncă , cârnați etc .
fi schimbată . Este gustoasă cu orice legume ( ex. mazăre , broccoli) ,
cu semințe , iar cei care nu sunt vegani , pot
folosi șuncă , cârnați etc .
Recomand celor care au intoleranță la gluten
, lapte , ouă ,
soia , porumb , cartofi , orez , semințe ,
făină de semințe , vegani !!
soia , porumb , cartofi , orez , semințe ,
făină de semințe , vegani !!
Ingrediente
( 11 brioșe ) :
·
230 g de zucchini ( curățat )
·
1,5 dl de apă
·
35 g de zeamă de lămâie
·
30 g de cașcaval vegetal afumat
·
3 g de chimen ( sau alte condimente , de ex.
usturoi granulat )
·
1-2 g de amestec condimente pentru pâine ( aici
) ( opțional , poate fi înlocuită cu alte condimente )
Mod de preparare :
Tăiem zucchini-ul în bucățele , apoi
îl turmixăm cu apă .
Îl turnăm într-un bol , adăugăm
celelalte ingrediente ( amestecând după fiecare ingredient ) , ultimul
ingredient adăugat să fie făina .
Turnăm aluatul în forme de brioșe .
Am presărat brioșele cu cașcaval ,
dar pot fi presărate și cu
semințe .
semințe .
Se coc 35 de minute în cuptorul
preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională ( pe bucată ) :
Valoare energetică : 88,3 kcal
Proteine : 2 g
Lipide : 1 g
Carbohidrați : 17,4 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu