luni, 19 decembrie 2016

Brioșe vegane cu dovleac , cu puține grăsimi ( fără gluten , lapte , ouă , soia , fără zahăr adăugat )





          Ingrediente :

·       200 g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici )
·       40 g de eritrit ( aici )
·       10 g de eritrit cu vanilie
·       1 g de sare himalaya ( aici )
·       1 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       1 g de amestec condimente pentru biscuiți ( aici )
·       10 g de coajă de portocale
·       60 g de zeamă de portocale
·       160 g de dovleac prăjit
·       100 g de apă

Mod de preparare :

Amestecăm dovleacul cu apă , zeamă și coajă de portocale .
Amestecăm celelalte ingrediente în bol separat , apoi le lucrăm împreună .
Turnăm aluatul în 12 forme pentru brioșe din silicon  .

Coacere :

Se coc 28 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .

Înainte de servire , presărăm brioșele cu eritrit pudră ( aici ) .


Valoarea nutrițională ( pe bucată ) :

Valoare energetică : 68,5 kcal
Proteine : 3,6 g
Lipide : 0,3 g
Carbohidrați : 14,6 g

Valoarea nutrițională ( pe 100 g ) :

Valoare energetică : 170 kcal
Proteine : 7,1 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 36 g




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu