luni, 19 decembrie 2016
Brioșe vegane cu dovleac , cu puține grăsimi ( fără gluten , lapte , ouă , soia , fără zahăr adăugat )
Ingrediente
:
·
200
g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici
)
·
40
g de eritrit ( aici
)
·
10
g de eritrit cu vanilie
·
1
g de sare himalaya ( aici
)
·
1
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
1
g de amestec condimente pentru biscuiți ( aici
)
·
10
g de coajă de portocale
·
60
g de zeamă de portocale
·
160
g de dovleac prăjit
·
100
g de apă
Mod de preparare :
Amestecăm dovleacul cu apă , zeamă și coajă de portocale .
Amestecăm celelalte ingrediente în bol separat , apoi le lucrăm împreună .
Turnăm aluatul în 12 forme pentru brioșe din silicon .
Coacere :
Se coc 28 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Înainte de servire , presărăm brioșele cu eritrit pudră ( aici
) .
Valoarea nutrițională ( pe bucată ) :
Valoare energetică : 68,5 kcal
Proteine : 3,6 g
Lipide : 0,3 g
Carbohidrați : 14,6 g
Valoarea nutrițională ( pe 100 g ) :
Valoare energetică : 170 kcal
Proteine : 7,1 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 36 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu