marți, 20 decembrie 2016
Sărățele paleo cu topinambur ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
15 g de pudră de albuș de ouă
·
2 g
de pudră de ceapă
·
3 ouă
de mărimea M
·
1
albuș de ouă
·
150 g
de topinambur fiert
·
10 g
de amestec de semințe pentru presărare
·
+ 13
g de albuș de ouă pentru ungere
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca
în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 10 minute
la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină , frământăm aluatul
și-l întindem într-o foaie cu grosimea de 7 mm .
Îl
tăiem în 30 de bucăți de 6,5 x 2 cm .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le
ungem cu albuș de ouă și le presărăm cu semințe .
Coacere
:
Se coc
35 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să
se răcească .
Valoarea
nutrițională pe bucată :
Valoare
energetică : 17,8 kcal
Proteine
: 1,6 g
Lipide
: 0,6 g
Carbohidrați
: 1,6 g
Valoarea
nutrițională ( pe 100 g ) :
Valoare
energetică : 151,7 kcal
Proteine
: 13,3 g
Lipide
: 4,6 g
Carbohidrați
: 13,4 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu