marți, 10 ianuarie 2017

Biluțe de ”cașcaval” cu usturoi și condimente verzi ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , adaosuri )





          Ingrediente :

·       280 g de amestec făină Szafi Free pentru langoș ( aici )
·       200 g de apă
·       40 g de zeamă de lămâie
·       100 g de cașcaval vegetal Violife răzuit ( sau cașcaval normal , pentru cei care consumă cașcaval )
·       4 căței de usturoi răzuit
·       Un praf de piper
·       Pătrunjel uscat
·       Praz uscat

Mod de preparare :

Amestecăm ingredientele , lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Cu mâinile unse cu ulei , formăm biluțe și le prăjim în ulei încins .


Atenție : este recomandat să punem capac peste tigaie , deoarece din cauza cașcavalului stropește uleiul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu