vineri, 13 ianuarie 2017

Idee pentru cină : Patiserie sărată , paleo , cu „brânză” paleo și verdețuri ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )




          Ingrediente aluat :

·       60 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       30 g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate ( aici )
·       4 g de sare Himalaya ( aici )
·       1 g de bicarbonat de sodium ( aici )
·       40 g de cremă de cocos ( aici )
·       20 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       1 ceapă albă
·       2 ouă de mărimea M
·       1albuș de ouă
·       110 g de apă

Ingrediente umplutură :

·       150 g de „brânză” paleo ( rețeta aici )
·       50 g de cremă de „brânză” paleo ( rețeta aici )
·       1 albuș de ouă
·       4 g de sare himalaya
·       28 g de leurdă tăiată în bucățele
·       ½ linguriță de piper

Mod de preparare aluat :

Tăiem ceapa în bucățele și le prăjim în ulei de nucă de cocos .

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . 

Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .


Mod de preparare umplutură :

Amestecăm ingredientele , până obținem cremă .


Asamblare :

Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , frământăm aluatul și-l întindem într-o foaie de 22*36 cm .
O ungem cu umplutura și-l rulăm , de la capătul mai mic .

Tăiem rulada în 12 bucăți și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
  

Coacere :

Se coc 45 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .


Valoarea nutrițională pe bucată :


Valoare energetică : 67 kcal
Proteine : 5 g
Lipide : 4,3 g                                  
Carbohidrați : 1,8 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu