luni, 16 ianuarie 2017

Kuglof paleo , cu cacao , portocale și fructe goji ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :

·       40 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       80 g de pudră de cacao degresată ( aici )
·       60 g de pudră de albuș de ouă
·       30 g de îndulcitor Szafi Fitt de partu ori mai dulce ( aici )
·       1 g de sare himalaya ( aici )
·       4 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       80 g de cremă de cocos ( aici )
·       40 g de zeamă de lămâie
·       17 g de coajă de lămâie
·       30 g de fructe Goji ( aici )
·       4 dl de apă la temperatura camerei
·       10 g de oțet de mere


Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . 

Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Turnăm aluatul într-o formă de silicon pentru kuglof cu diametrul de 18 cm .

Coacere :

Se coace 55 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Înainte de servire îl presărăm cu eritrit pudră ( aici ) și-l tăiem în 14 felii .

Valoarea nutrițională pe felie :


Valoare energetică : 60,5 kcal
Proteine : 5,3 g
Lipide : 2,1 g                                  
Carbohidrați : 2,7 g

Valoarea nutrițională pe 100 g :


Valoare energetică : 125,7 kcal
Proteine : 10,9 g
Lipide : 4,3 g
Carbohidrați : 5,6 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu