marți, 25 aprilie 2017
Tortilla paleo Szafi Fitt ( fără gluten , lapte , soia , drojdie , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente ( 8 bucăți ) :
·
65
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
0,3 g de piper măcinat
·
10
g de zeamă de lămâie
·
50
g de apă călduță
·
1
ouă de mărimea M
·
+
4 g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați pentru frământare aluat
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele aluatului ( în afară de făină ) , apoi adăugăm făin
și frământăm aluatul .
Îl lăsăm 10 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l împărțim în 2
bucăți .
Tot pe o suprafață presărată cu făină formăm din fiecare bucată un cerc cu
diametrul de 22 cm .
Încingem tigaia , o ungem cu ulei și le prăjim .
Dacă nu le consumăm , le păstrăm în pungă , să nu se usuce .
Tortilla cu ton și salată
Valoarea nutrițională :
|
O bucată
|
Valoare energetică :
|
143 kcal ( fără fibre 122 kcal )
|
Lipide :
|
3,2 g
|
Carbohidrați :
|
17 g
|
Fibre :
|
10,5 g
|
Proteine :
|
6,2 g
|
Sare :
|
0,8 g
|
Cremă
de leurdă :
Fierbem 3 minute 76 g de leurdă în apă sărată . Îl lăsăm să se
răcească .
răcească .
Tăiem leurda în fâșii subțiri .
Adăugăm 120 g de cremă de brânză paleo ( aici )
, 6 g de zeamă de lămâie , 1 g de sare himalaya , 1 g de piper măciat și 5 g de
muștar dijon .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu