marți, 16 mai 2017

Biscuiți crocanți din quinoa , fără gluten ( fără lapte , ouă , soia , zahăr adăugat , cu puține grăsimi)





          Ingrediente ( 10 bucăți ) :

·       145 g de bază pentru terci de quinoa ( aici )
·       Îndulcitor după dietă , adecvat pentru aproximativ 50-60 g de zahăr
·       140 g de apă
·       După gust : ciocolată / fructe uscate / semințe


Mod de preparare :

Amestecăm ingredientele , lăsăm aluatul puțin la odihnă .
Cu mâinile umede , formăm găluște , apoi biscuiți cu diametrul de 5 cm .

Coacere :

Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade ( dacă vrem biscuiți moi , este de ajuns ) .
Dacă vrem biscuiți crocanți , se coc încă 20 de minute la 220 de
grade .


O bucată conține doare : 57,4 calorii , 8 g de CH și 1,6 g de lipide


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu