vineri, 5 mai 2017
Corn hotdog sau chiflă hamburger paleo , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte , soia , drojdie )
Ingrediente ( 5 bucăți , în
total 280 g ) :
·
150
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
30 g de zeamă de lămâie
·
2
ouă de mărimea M
·
100
g de apă
·
+
6 g de amestec făină pentru frământare aluat
Ungere :
·
+5
g de albuș de ouă ( sau ulei de nucă de cocos )
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca
în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 10 minute
la odihnă .
Între timp
tapetăm o tavă cu hârtie de copt , și preparăm albușul pentru ungere .
Pe o suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l împărțim în 5
bucăți egale .
Formăm din ele baghete de 15 cm lungime și 5 cm lățime .
Le așezăm în tavă și le ungem cu albuș de ouă ( sau ulei de nucă de cocos )
.
Coacere :
Se coc 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Chifle hamburger : ideal pentru 3 bucăți .
Este uns de două ori cu gălbenuș de ouă amestecat cu apă .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu