miercuri, 14 iunie 2017

File de pește , cu condimente verzi și cremă de cocos ( paleo , fără gluten , lapte )




          Ingrediente ( 2 porții ) :

·       40 g de bază pentru sos pentru file de pește ( aici )
·       600 g de file de pește
·       200 g de cremă de cocos ( aici )
·       10 g de zeamă de lămâie

Mod de preparare :

Amestecăm crema de cocos cu zeamă de lămâie și bază pentru sos.
Dăm peștele prin sos , astfel încât să fie acoperit de tot , le punem într-o tavă , turnămpeste sosul rămas , să acopere fileurile de pește.

Se coc 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , fără capac .

Observație :

Dacă vrem să preparăm mai multe porții , le așezăm în tavă atât de mare , încât să punem pește în maxim două nivele , și se coc cu 10 minute în plus .
Vegetarienii pot folosi în loc de pește legume prefierte , ex. cartofi, batată , păstârnac , sau legume crude , ex. vinete , zucchini , morcovi , conopidă , broccoli , mazăre etc .
În cazul în care îl preparăm cu legume , este suficient doar 150 g de cremă de cocos .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu