marți, 20 iunie 2017
Sărățele paleo, cu conținut redus de carbohidrați, fără gluten ( fără lapte, soia , drojdie )
Ingrediente:
·
100
g de amestec făină Szafi Reform pentru pâine și patiserii fără gluten ( aici
)
·
15
g de zeamă de lămâie
·
20
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
2
ouă de mărimea M
·
50
g de apă
·
+13
g de amestec făină pentru frământare și întindere aluat
Mod de preparare:
Ingredientele uschate și cele lichide se amestecă în boluri separate, apoi
le turnăm împreună. Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă.
Pe o suprafață presărată cu făină întindem aluatul într-o foaie cu grosimea
de 0,5 cm, apoi tăiem din ea fâșii de 0,5 cm.
Le ungem cu amestec de gălbenuș de ouă cu apă și le presărăm cu sare.
Se coc 25 de minute la 180 de grade.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu