sâmbătă, 23 septembrie 2017

Corn cu ovăz, cu conținut redus de carbohidrați (fără lapte, fără gluten)




Conține 8 g de carbohidrați pe bucată și este
foarte sațios!

          Ingrediente:

·       70 g de făină de fulgi de ovăz Szafi Reform ( aici )
·       70 g de amestec de fibre fără gluten Szafi Reform pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       2 g de sare himalaya ( aici )
·       6 g de praf de copt ( aici )
·       2 ouă
·       2 albușuri de ouă
·       120 g de apă călduță

Mod de preparare:

Ingredientele uscate și cele lichide se amestecă în boluri separate, apoi le lucrăm împreună.
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă.

Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus întindem aluatl într-un cerc cu diametrul de 35 cm și-l tăiem în 6 felii.
Rulăm fiecare felie și formăm corn din ea. Le ungem cu apă și le presărăm cu semințe.
Așezăm cornurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coacere:

Se coc 40 de minute în cuptorul cu convecție, preîncălzit la 175 de grade.

Valoarea nutrițională pe bucată:

Valoare energetică : 103 kcal ( cu fibre )
Proteine : 5,3 g
Lipide : 3 g
Carbohidrați : 8 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu