marți, 10 octombrie 2017

Cookies/ biscuiți cu ciocolată, fără gluten, lapte ( paleo, fără soia, fără zahăr adăugat )





          Ingrediente ( 10 biscuiți mari ):

·       2 ouă de mărimea M
·       Eritrit cu vanilie
·       Sare himalaya ( aici )
·       60 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       40 g de cremă de cocos, cocomas ( aici )
·       15 g de zeamă de lămâie
·       100 g de amestec făină Szafi Reform pentru prăjituri ( aici )
·       1 linguriță de praf de copt ( aici )
·       50 g de amestec făină Szafi Reform pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut redus de carbohidrați ( aici )
·       Ciocolată fără zahăr

Mod de preparare:

Amestecăm ouăle cu 50 g de eritrit cu vanilie, un praf de sare, 60 g de ulei de nucă de cocos, 40 g de cocomas, 15 g de zeamă de lămâie, până se face cremă.
Adăugăm 100 g de amestec făină pentru prăjituri, 1 linguriță de praf de copt, 50 g de amestec făină pentru patiserii, apoi frământăm aluatul.
Am adăugat o jumătate de tabletă de ciocolată tăiată în bucățele.
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă, apoi formăm biscuiți din el.
Se coc aproximativ 10 minute în cuptor la 170 de grade.

Mi-au ieșit 10 biscuiți mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu