sâmbătă, 9 septembrie 2017

Napolitană cu ciocolată și alune, cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat )



         
          Ingrediente :

·       35 g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut redus de carbohidrați ( aici )
·       35 g de eritrit pudră  ( aici )
·       Un praf de sare himalaya ( aici )
·       44 g de albuș de ouă
·       20 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       + 12 g de amestec făină pentru frământare și întindere aluat


Mod de preparare :

Amestecăm eritritul cu făina și sare .
Într-un bol separat amestecăm uleiul cu albușul de ouă , apoi adăugăm amestecul de făină și le lucrăm împreună .

Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem în 6 foi.

Preîncălzim aparatul pentru waffe și prăjim fiecare foaie de aluat câte 18-20 de secunde .

          Vor fi moi, dr se întăresc.




          Ingrediente umplutură:

·       180 g de apă
·       60 g de ulei de nucă de cocos
·       Un praf de sare
·       200 g de amestec făină Szafi Reform pentru prăjituri (aici)
·       60 g de alune
·       40 g de praf de budincă cu gust de ciocolată ( aici )
·       1 linguriță de scorțișoară
·       Un vârf de cuțit de vanilie măcinată

Mod de preparare:


Amestecăm apa cu sare și ulei de cocos, le fierbem și adăugăm ingredientele uscate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu