sâmbătă, 28 iulie 2018

Pâine suedeză crocantă Szafi Reform cu conținut redus de carbohidrați (vegan, paleo, fără gluten, lapte, ouă, soia)





         Ingrediente:

·       50 g de amestec făină Szafi Reform pentru patiserii și pâine cu conținut redus de carbohidrați (aici)
·       25 g de amestec de semințe
·       10 g de semințe de susan
·       15 g de semințe de dovleac
·       O linguriță de sare (aici)
·       O linguriță de praf de copt (aici)
·       40 ml de ulei de nucă de cocos (aici)
·       100 ml de apă


Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele uscate,apoi adăugăm apa și uleiul. Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă. (La început aluatul va fi moale, dar se întărește repede.)

Preîncălzim cuptorul la 190 de grade. Întindem aluatul între două foi de copt, să aibă grosimea de aproximativ 3 mm. Aluatul nu trebuie să fie foarte subțire, deoarece după coacere se rupe repede. Dăm jos foaie de copt de pe aluat, iar cu cealaltă foaie îl așezăm într-o tavă.

Se coace aproximativ 35 de minute, dar depinde și de cuptor. Când îl scoatem va fi puțin mai moale, dar se face crocant în câteva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu