Brioșe cu ciocolată și mure cu nivel redus de carbohidrați Szafi Free-Szafi Reform
(fără gluten, lapte, ouă, soia, adaos de zahăr și sărac în grăsimi, VEGAN)
Szafi a spus:
“În perioada îndrăgostiților, brioșe de dragoste, cale liberă după Vizler-Bokréta Veronika, și prin asta vă dau semnalez și cer termenul „căsniciei”, și deja poți să-i „cununi” Vera!
Szafi Free & Szafi Reform.
(Și acum am ajuns la punctul la care cei noi sosiți se holbează, ce fel de rețetă mai este și aceasta, și ce se ascunde în spatele lui.) Valentin day, a trecut deja, dar încă mai poți s-o faci celor dragi, sau doar pentru tine, ca să fie completă fericirea oferită de razele primăverii.
Szafi Free & Szafi Reform.
(Și acum am ajuns la punctul la care cei noi sosiți se holbează, ce fel de rețetă mai este și aceasta, și ce se ascunde în spatele lui.) Valentin day, a trecut deja, dar încă mai poți s-o faci celor dragi, sau doar pentru tine, ca să fie completă fericirea oferită de razele primăverii.
Dacă tot am avut rețeta cea mai bună de clătite a anului 2019 (REȚETA AICI!), atinci să vină și cea mai bună rețetă de brioșe al anului 2019, niciodată nu am mâncat bioșe vegan atât de bune fără ulei!
Nu are gust secundar! Are gust de mure cu ciocolată!
Nu are gust secundar! Are gust de mure cu ciocolată!
Ingrediente (pentru 9 brioșe):
- 250 g apă
- 30 g zeamă proaspătă de lămâie
- 10 g îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform
- 120 g amestec de făină pentru brioșe cu roșcove Szafi Free
- 130 g amestec de făină pentru brioșe cu ciocolată Szafi Reform
- 1 pumn mare de ciocolată (în cazul meu drajeuri cu stafide Szafi Reform)
- 2 pumni de mure (în cazul meu mure congelate, clătite cu apă caldă și mărunțite)
Preparare:
Punem zeama de lămâie, apa, îndulcitorul și făinurile în această ordine, le amestecăm după care adăugăm ciocolata și murele și le amestecăm.
Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute în forme de brioșe din silicon.
Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute în forme de brioșe din silicon.
Crema de deasupra:
amestecat până devine cremoasă.”
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu