joi, 20 iunie 2019

Melci cu cacao vegan cu nivel redus de carbohidrați cu proteine Szafi Free

Melci cu cacao vegan cu nivel redus de carbohidrați cu proteine Szafi Free

(fără gluten, lapte, ouă, soia, adaos de zahăr)
Melci cu cacao vegan cu nivel redus de carbohidrați cu proteine Szafi Free
Szafi a menționat:
MELCI cu CACAO, din amestecul de făină pentru baghette/cornuri Szafi Free, conform solicitării voastre.
Astfel este cel mai bun, pufos ca în vis (nu doar miezul), nu este crud, nu este cauciucos, nu e uscat, nu e tare, și valorile nutritive sunt favorabile!
Poate fi consumat de cei cu sensibilitate la gluten, lapte, ouă, soia, de vegani, și de cei ce evită consumul de ulei și zahăr cristalin!
Chiar și coaja este atât de moale, se vede și urma degetului cum l-am ținut.
Să le faceți exact ASTFEL:
Prima dată pregătiți umplutura:
Se amestecă ingredientele de mai sus și se lasă la îngroșare până când avem nevoie de umplutură.
Melci cu cacao vegan cu nivel redus de carbohidrați cu proteine Szafi Free

Ingrediente aluat (10 buc):
Pentru ungerea de dinainte de coacere:
Preparare:
Frământăm ingredientele.
Acoperim vasul și lăsăm aluatul să stea 10 minute.
Mai frământăm odată pe o suprafață presărată cu amestec de făină, și întindem aluatul în formă de dreptunghi de 25×19 cm.
Peste foaia obținută întindem uniform umplutura, și o rulăm cât se poate de strâns.
Le tăiem în 10 părți egale și le așezăm în tavă căptușită cu hârtie pentru copt și le ungem suprafețele.
Se coc la cuptor preîncălzit la 160°C cu încălzire jos-sus timp de 22-25 de minute.
După coacere se lasă melcii pe tavă ca să se răcească un pic, după ce se scot de pe tavă și se pun pe un grătar să se răcească. (după coacere încă sunt foarte moi, dar după răcire se întăresc un pic, dar nu se vor usca)
Se păstrează în cutie pentru sandwichuri, sau în pungi.
Valori nutritive într-un melc:
  • Energie: 70 Kcal
  • Proteine: 4 g
  • Lipide: 1,4 g
  • carbohidrați: 8 g
Melci cu cacao vegan cu nivel redus de carbohidrați cu proteine Szafi Free

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu